نگران پولش نباش؛ از ایران گرولایت قسطی خرید کن اطلاعات بیشتر
پلنت فکتوری یا کشت عمودی را می توان نوین ترین تکنولوژی کاشت در صنعت کشاورزی دانست که تنها کشور های معدودی در جهان به آن دست یافتند و از آن بهره می برند. دنیای بدون گرسنگی چشم اندازیست که مبتکران این فن برای این فناوری تصور کرده اند. در این نوع کشت فضای مسقف و به دور از عوامل طبیعی مانند خورشید به چندین طبقه تقسیم می شود و سیستم های پیشرفته هیدروپونیک ان اف تی همراه با استفاده از نورهای مصنوعی نقش اصلی و تعیین کننده در مراحل رشد گیاه را دارند. همانطور که از شرایط این نوع گلخانه ها پیداست حذف عوامل طبیعی در رشد گیاه و جایگزینی آن با دست آوردهای ساخت بشر سبب افزایش شگفت انگیز در کیفیت، سرعت و حجم برداشت محصول می شود و همه این عوامل در نهایت بهره وری و توجیه اقتصادی کم نظیری را برای کارخانه های گیاهی ایجاد می کند. میزان مصرف آب در پلنت فکتوری یک درصد نیاز معمول گیاه در انواع کشت دیگر است و این عددی خارق العاده برای کشوریست که کمبود منابع آبی بزرگترین معضل آنست.
کاهش مصرف آب تا 150 برابر کمتر
افزایش سطح کشت تا چندین برابر در گلخانه طبقاتی
کاهش طول دوره رشد گیاه تا 10 برابر
افزایش سطح کیفی مواد مغذی در گیاه
عدم وابستگی به شرایط اقلیمی و آب و هوائی
عدم وابستگی به پریود زمانی و طول روز در فصول سال
برنامه زمان بندی شده برداشت محصول در تمام روزهای سال
محصولی ارگانیک به دور از آفات، قارچ کش ها و سموم
سرمایه گذاری زود بازده و توجیه اقتصادی مناسب
تامین انرژی برق مورد نیاز
کاهش گونه های گیاهی قابل کشت
تولید تمامی قطعات و تجهیزات در تاسیسات آبیاری، روشنایی، برودتی و ساختاری
طراحی و مشاوره در تمامی مراحل از جواز ساخت تا زمان بندی کشت نهایی
آموزش، نصب و اجرا در یکایک مناطق کشورمان در ابعاد تحقیقاتی و صنعتی
گیاهانی مانند سبزیجات برگی و نژادهای مختلف از کاهو ها بیشترین کشت را در بسترهای تجاری گلخانه های طبقاتی دارند و همچنین به تازگی طیف گسترده ای از گیاهان دارویی نیز در جهان با این روش کشت مورد استقبال قرار گرفته است.
کارخانه های گیاهی دارای محدودیت ارتفاع نیستند و بعضاً این گلخانه ها بستری برای کشت 20 طبقه را نیز فراهم می آورند. ولی می توان گفت 5 طبقه برای کشت گیاه کاملاً استاندارد و با نرخ قیمت مناسب بیشتر متعارف است زیرا بیش از آن نیاز به تجهیزات بالابر و زیر ساخت های زیادی دارد.
در ایجاد پلنت فکتوری هیچ محدودیتی در متراژ پروژه وجود ندارد کما اینکه در کشور های صنعتی دنیا کانتینر فود ها با فناوری کشاورزی عمودی امروزه نقش بزرگی در تامین محصولات کشاورزی دارند.
تفاوت این دو در نوع هوشمند سازی می باشد. به واقع در پلنت فکتوری بیشتر عملیات کشت کاملاً به صورت مکانیزه و مهندسی شده پیش می رود و تمام فرایند های کشت توسط هوش مصنوعی کنترل می گردد.
بله بانک های تحت نظر سازمان جهاد کشاورزی از گلخانه های مدرن و با تکنولوژی نوین حمایت بیشتری انجام می دهند و در این راستا وام هایی حمایتی با سود های 6 و 9 درصد ارائه می کنند.
پس از طراحی و برآوردهای اولیه توسط گروه ایران گرولایت تمامی مراحل اخذ جواز توسط همین شرکت صورت می گیرد و در کمترین زمان با نظارت کارفرما مورد تائید و جواز بهره برداری دریافت می شود.
هزینه برق پلنت فکتوری با توجه به دریافت جواز گلخانه های مدرن و high tech به عنوان برق کشاورزی تلقی می گردد اما برای دریافت کنتور صنعتی با آمپر بالا نیاز به امکان سنجی در منطقه احداث گلخانه می باشد.
سیستم های آبیاری متفاوتی را می توان در کشاورزی طبقاتی استفاده کرد اما روش هایی که در دنیا بیشتر مقبول عموم بوده است روش هیدروپونیک ان اف تی و هیدروپونیک "جزر و مدی" می باشد.
کارخانه های گیاهی از لحاظ مکان جغرافیایی هیچ محدودیتی ندارد و فضای مناسبی مانند یک سوله با ارتفاع سقف حداقل 3 متر نیازهای این پروژه را فراهم می کند.
بله شرکت ایران گرولایت پس از 11 سال تحقیق و توسعه آن از سال 1397 توانسته پروژه های متعددی را با ابعادهای تحقیقاتی و صنعتی در حوزه کشاورزی طبقاتی اجرا نماید و شما را نیز به بازدید از این پروژه ها دعوت می کند.
بله تمامیه پروژه هایی که توسط شرکت ایران گرولایت به اجرا در می آیند در ابتدای امر توسط گروهی از متخصصان اقتصادی و علوم کشاورزی مورد بررسی و برای یکایک آن ها طرح توجیه اقتصادی ارائه می گردد.
پس از مشاوره اولیه و کسب اطلاعات از کارشناسان ایران گرولایت و پس از یک جلسه حضوری برای مطرح کردن و بررسی ابعاد پروژه، شما به بازدید از یکی از نمونه های این پلنت فکتوری ها دعوت می شوید.
اولین نمونه های کشت طبقاتی را نمی توان به تفکیک پیشرفت هایی که در تکنولژی این نوع گلخانه داشتند به یک کشور تخصیص داد اما میتوان گفت سه کشور ژاپن، هلند و آمریکا از پیش آوران این تکنولوژی می باشند.
تا امروز هنوز طرحی برای گیاهانی با ارتفاع بلند مانند گوجه فرنگی در پلنت فکتوری ها به اجرا در نیامده است اما مطمئنا با تغییرات در الگو های کشت به زودی این اتفاق نیز ممکن می شود.
نهادهای نظارتی در سازمان های مربوطه هنوز اجباری را در اینباره در نظر نگرفته اند و داشتن سوله با ابعاد مناسب را شرط دانستند اما باید به ایزوله بودن سوله جهت عدم ورود آفات به گلخانه توجه داشت.
من یکی از پروژه های شما را بازدید کردم و واقعاً فکر نمیکردم تو ایران شرکتی بتواند این کار را انجام دهد. چون قبلا نمونه ای از آن را تو هلند دیده بودم هیچ فرقی با هم نداشتند.
ممنون از این همه اطلاعات مفیدی که دادید من تمام فیلم هایتان را دیدم و به عنوان یک صنعتگر بخش کشاورزی تمام تمرکزم را برای ایجاد این نوع گلخانه توسط شما می گذارم
ممنون از ایران گرولایت بنده الان دو سال است توسط این گروه گلخانه طبقاتی نیمه هوشمند تاسیس کردم و بسیار راضیم عملکرد تمام تجهیزات سودآوری بالایی برای بنده ایجاد کرد.
به عنوان یکی از معاونت های جهاد کشاورزی در استان ارائه و تولید این نوع گلخانه های مدرن را به شما تبریک می گویم
از شرکت ایران گرولایت بابت ساخت نمونه تحقیقاتی در دانشگاه تهران و ارائه خدمات علمی در زمینه گلخانه های طبقاتی و پلنت فکتوری تشکر می کنم
از شما جهت پیشبرد اهداف ملی و فراهم سازی امکانات گلخانه های های نوین طبقاتی تقدیر به عمل می آوریم
09120644135
09120644138
02188698170
02188565479